Lørdag 23. februar 2019

 

Kansas City Stompers med solist Anna Pauline (DK / SE)

(klik på “Anna Pauline”, og se hendes hjemmeside)

Anna Pauline er en jazzsanger og sangskriver, der synger lige fra hjertet. Hun blev født i Kalmar (SE) og voksede op i Höganäs (SE) i en musikalsk familie med en far, der er en kendt jazztrompetist og en dansk mor med rødder i den danske musikskat. Anna Pauline er inspireret af bl.a. Ella Fitzgerald, Anita O’Day, Peggy Lee, Doris Day og Marilyn Monroe. Allerede i en alder af fire år, stod hun på scenen for første gang. Anna afsluttede i 2012 sin uddannelse “Jazz Sang” på Malmö Musikkonservatorium.

Anna Pauline har sunget med kunstnere som Peps Persson, Viktoria Tolstoy, Nils Landgren, Siw Malmqvist, Gosta Linderholm, John Pohlman, Papa Bues Viking Jazzband, Jesper Thilo, Gunhild Carling, Jazzin’ Jacks, Peter Asplund, Magnus Lindgren, Claes Jansson, Andreas Öberg, Anders Bergcrantz m.fl.

Når man dertil føjer det navnkundige orkester, Kansas City Stompers, er der dømt succes. Orkestret består af topprofessionelle musikere, der sprudlende spiller alle stilarter fra pop til jazz og rock. Kansas City Stompers har igennem 65 år bevist at være et af de mest professionelle orkestre i Danmark, hvilket bekræftes på deres 44 CD/LP udgivelser – et antal, som ingen andre orkestre i Danmark har overgået.

… har tidligere spillet i Slangerup

Line Up:
Niels Abild:  Klarinet
Gert Rostock:  Bas
Palle Juhl:  Piano
Nikolaj Bøgelund:  Trombone
Niels Stuart:  Saxofon
Kurt Riedel: Trommer
Anna Pauline: Vokal