Jensens “JULE” Jazz Seranaders

Jensens “JULE”JAZZ Serenaders – DK

Bandet byder på et blandet program i klassisk New orleansstil men med afstikkere til nutidige popnumre og til caribiske rytmer.

Bandet adskiller sig fra andre jazzbands ved at have 2 kvindelige medlemmer ñ som desuden er mor og datter. Nina, bandets banjospiller og vokalist, pifter desuden mange numre, hvilket sætter et ekstra krydderi til musikken.

Jensens Jazz Serenaders afslutter efterårets jazzkoncerter i Ejegod Jazzklub
med en julekoncert med masser af julesange sammen med det øvrige repertoire.

Jensens Jazz Serenaders startede oprindelig som trio i Nyhavn men voksede efterhånden til et traditionelt jazzband. I dag består bandet af 5 musikere

-Line Up:
Ole Olsen Klarinet, sax
Nina Ehrenstråle Banjo, vokal, pift
Erik Vand-Hansen Trombone
Erling Rasmussen Piano, vokal
Nan Ehrenstråle Bas
Nytårsgaven

OBS: Biografkoncerten er fra kl. 16.00 til 18.00
Lørdag d. 19.december
Første gang i Slangerup

Kære jazz venner (information via email)

Ejegod Jazzklub afholder julekoncert i Slangerup biograf den 19. december 2020 med Jensens Jule jazz Seranaders fra kl. 16.00 til kl. 18.00. Se omtale i det udsendte program.

Klubben sælger billetter til denne julekoncert med masser af julesange sammen med det øvrige repetorire inden for klassisk New Orleansstil. Pris 100 kr. pr. stk.

Du kan købe billetter ved klubbens arrangement den 26. september 2020 i alle pauser. Hvis du er forhindret i at deltage 26. september 2020, er du velkommen til at henvende dig til Bodil Egelund på mail sofiegelund8@gmail.com eller telefon 23613599 for køb af billetter. Bor du i nærheden kører hun ud med billetterne til dig. Ellers kan vi sende dem mod betaling af porto 10 kr. pr. forsendelse.

De bedste jule hilsner fra Bestyrelsen