Zebrass med Denise Gordon (DK/UK)

Lørdag d. 27. januar 2018

Forhøjede billetpriser, jf. nedenfor


Zebrass med Denise Gordon (DK/UK)
Har før spillet i Slangerup

Nytårsgaven i denne sæson er Zebrass med Denise Gordon.
Denise turnerer ofte i hele Europa, bl.a. regelmæssigt i Tyskland og Schweiz, og i den elskede by New Orleans i den prestigefyldte ”Preservation Hall”. Hun optræder så langt væk som i Australien, Brasilien, Kina og Hong Kong og ”hjemme” i Storbritannien, hvor hun bl.a. har optrådt på Buckingham Palace.
Hun er en berømt dame, som vi glæder os til at præsentere i Ejegod Jazzklub som nytårsgave, sammen med Zebrass. Det skønne og fantastiske orkester vil – med denne sprudlende sangerinde – underholde os som det sig hør og bør til en nytårskoncert. Powershopping, powerpoint, powernap ….. Zebrass har opfundet et helt nyt powerord: POWERJAZZ; intet andet ord dækker deres altid veloplagte og energiske spillestil. At det tilmed bliver afleveret med en guddommelig humor, gør ikke oplevelsen mindre for deres store og trofaste publikum. Zebrass blev dannet i 1998 af – vel nok Europas største ”akrobat” – sousafonisten og bassisten Thomas Obenhausen Jakobsen.
Der venter publikum en oplevelse man næppe på forhånd kan forestille sig. Så hvis du trænger til et godt grin med fremragende og varieret utraditionel jazz og sang, må du ikke gå glip af Zebrass og Denise Gordon.

LINE UP
Denise Gordon (UK): Sang
Thomas Obenhausen Jakobsen (DK): Bas, sousafon, vokal
Tobias Leonardo Pedersen (DK): Trommer, vokal
Hans Leonardo Pedersen (DK): Sax, vokal
Hans Knudsen (DK): Piano, vokal
Vincent Nilsson (S): Trombone, vokal

Obs! Forhøjede priser for gæster og medlemmer af andre jazzklubber: Mad og musik: 250 kr. / musik: 150 kr.