Lørdag d. 27. januar 2018


Zebrass med Denice Gordon (DK)
Har før spillet i Slangerup

Nytårsgaven til medlemmerne bliver: Zebrass med Denice Gordon. Dette skønne og fantastiske orkester med deres sprudlende sangerinde, Denice Gordon vil underholde os som det sig hør og bør til en nytårskoncert.
Powershopping, powerpoint, powernap ….. Zebrass har opfundet et helt nyt powerord. POWERJAZZ. Intet andet ord dækker deres altid veloplagte og energiske spillestil. At det så bliver afleveret med en guddommelig humor, gør jo ikke oplevelsen mindre for deres store og trofaste publikum.
Zebrass blev dannet i 1998 af, vel nok europas største ”akrobat”, sousafonisten og bassisten Thomas Obenhausen Jakobsen, og køllesvingeren Tobias Leonardo Pedersen.
Med sig på scenen har de Hans Leonardo Pedersen på power-saxer, Hans Knudsen på power-piano, og som et ekstra krydderi har Zebrass allieret sig med Vincent Nilsson på power-trombone. Der venter publikum en oplevelse man næppe på forhånd havde forestillet sig. Så hvis du trænger til et godt grin med fremragende og varieret utraditionel jazz og sang, må du ikke gå glip af Zebrass og Denice Gordon.

LINE UP
Denice Gordon (UK): Sang
Thomas Obenhausen Jakobsen (DK): Bas, sousafon, vokal
Tobias Leonardo Pedersen (DK): Trommer, vokal
Hans Leonardo Pedersen (DK): Sax, vokal
Hans Knudsen (DK): Piano, vokal
Vincent Nilsson (S): Trombone, vokal

Obs! Forhøjede priser for gæster og medlemmer af andre jazzklubber
Musik: 150 kr.
Mad og musik: 250 kr.