Lørdag d. 25.10.14 kl.20.00 – 23.00

Dutch All Stars Jazzband blev etableret i år 2000, for at give koncerter på jazzfestivaler, jazzklubber, kulturhuse m. v., ikke kun i Holland, men også i andre lande. Det hele begyndte med 4 koncerter i Polen, i byer som Poznan , Kalisz und Warschau.
Mange koncerter senere, er Dutch All Stars Jazzband bleven en kærkommen gæst i både Holland og andre lande. Medlemmerne af Dutch All Star Jazzband er udvalgt med omhu, for at kunne levere jazzmusik af dygtige, erfarne jazzmusikere, som virkelig forstår at levere swingende jazz, som også kommer ud over scenekanten.

Trods det har orkestret sin egen “Sound”, da musikerne har en fælles musikopfattelse, som også kan høres i deres sammenspil og udførelsen af de enkelte numre. Variationen fra en beskeden til en kraftig spillestil, med den nødvendige nuancering og dynamik hører også til karakteristikken af Dutch All Star Jazzband. Derudover spiller begejstring, spontanitet og præsentationen også en væsentlig rolle. Med rette kan siges, at “ Dutch All Stars Jazzband ” i dag regnes for et af de toneangivende hollandske jazzorkestre.

– hvem spiller hvad:

Frits Louwerens – Slagtøj
Jacques Kingma – Bas
Jan Gombert – Banjo, guitar, klaver
Henk van Muijen – Trombone, klaver og vokal
Eugène de Bruijn – Klarinet, saxofon, klaver, guitar og vokal
Frans van Wasbeek – Trompet, kornet, flygelhorn, vokal og bandleder.

hør demomusik på: http://www.dasjazzband.nl/das/