The Cynthia Sayer Women Of The World Jazz Band

Nu er det jo ikke så ofte, man hører kvinder spille klassisk jazz, så her har vi en ene- stående mulighed for at opleve, ikke mindre end 5 af slagsen på een gang. Og hvilke kvinder! Det er musikere, der virkelig kan deres kram, hvilket de beviste på Snake City Jazzfestival I 2012.

På 4-strenget banjo og som medlem af Woody Allens jazz band gennem 10 år, vil Cynthia Sayer stå helt i front med sit virtuose spil og sin flotte vokal. Cynthia er en sjældenhed. Uanfægtet tager hun os med til steder, hvor en banjo ellers aldrig ville være tilladt.

Bria Skonberg, der nu bor i New York, har turneret med sin trompet, overalt i verden, hvor hun tillige har øset af sit enorme sangrepetorie. Hun har såmænd også spillet med Paul Harrison i 2009, så det er ikke første gang i Danmark.

På klarinet, alt- og barytonsax skal vi høre 32 årige Aurélie Tropez fra Frankrig.Hun har spillet siden hun var 8 år og udover at have modtaget priser for sin musik har hun spillet med mange store navne som f.eks. Chris Barber.

Patricia Lebeugle’s fænomonale basspil er ikke desto mindre uhørt skønt.

Denne super jazzgruppe, bestående af kvinder, er dannet af orkesterleder/jazz-banjo- virtuos/sanger: Cynthia Sayer, som sammen med bandets medlemmer er samlet fra Frankrig, Canada og USA! WOW er en virkelig international kombination af verdens bedste kvinder, som skal spille herlig traditionel jazz.

Gå ikke glip af chancen for at være den første til at genhøre – og ikke mindst gense dem spille! 

Deres korte navn er: Cynthia Sayer & WOW

– hvem spiller hvad:

Synthia Sayer (USA) – Banjo, Vokal

AurélieTropez (Frankrig) – Klarinet
Julie Saury (Frankrig) – Trommer
Patricia Lebeugle (Frankrig) – Bas
Bria Skonberg (Canada) – Trompet & voc

– sorry, ingen hjemmeside