Lørdag den 19. marts – kl. 20.00 til 23.00

Cynthia Sayer Woman of the World Jazz Band – (USA-FR-AU)

cyntia_sayer_women_jazz

Nu er det jo ikke så ofte, man hører kvinder spille klassisk jazz, så her har vi en enestående mulighed for at op- leve, ikke mindre end 5 af slagsen på een gang. Og hvilke kvinder! Det er musikere, der virkeligt kan deres kram.

Overskriften er måske en voldsom flot titel, men der er dækning for det. Til Snake City Jazzfestival i 2012 havde arrangørerne fået sammensat et band af eminent dygtige kvindelige jazzmusikere for at få dem til at spille traditionel jazz. Det var lige inden de fik teltdugen til at lette. Og vi måtte bare få dem til Danmark igen. Det lykkedes så for 2. gang. Med en enkelt undtagelse, idet bandet i stedet for trompetisten Bria Skonberg, Canada, denne gang møder med trombonisten, Shannon Barnett, Au- stralien, der flere gange har imponeret det danske jazzpublikum og hendes medmu- sikere. Cynthia Sayer (US) på banjo har i 10 år spillet i Woody Allens Jazzband. Au- rélie Tropez (F) på klarinet, har vi tidligere mødt i Red Hot Reedwarmers, og bassi- sten Patricia Lebeugle (F) og Julie Saury (F) på trommer, er heller ikke tilfældigt blevet samlet op på vej fra lufthavnen.

– hvem spiller hvad:

Cynthia Sayer – banjo, vocals, bandleader (USA)
Aurélie Tropez – clarinet (Frankrig)
Patricia Lebeugle – string bass (Frankrig)
Deborah Tropez – drums (Frankrig)
Emily Asher – Trombone (USA)

OBS! Forhøjede billet priser: medlemmer 100,00 kr og gæster 200,00 kr — ønskes der også mad er prisen henholdsvis 200,00 kr og 300,00 kr.