Lørdag d. 28.03.15 kl.20.00 – 23.00

Burgundia DK.

BURGUNDIA er det latinske navn for Bornholm. Burgundia Jazzband er da også hjemmehørende på ferie- og solskinsøen i Østersøen. Her har det spillet overalt siden starten i 1985.
Bandets kendetegn er glad, swingende jazz, som spænder lige fra gedigen, traditionel jazz over revivaljazz fra 60’erne og til evergreens, både udenlandske og danske. Inspirationen hentes både hos Louis Armstromg, Eddie Condon, Chris Barber, Kenny Ball, Papa Bue og hos mange andre, hvor der stjæles med ører og nodepen, alt hvad der kan fås fat i. En gang imellem sker det dog også, at bandet selv får en god ide…..
To af musikerne er indfødte med rødder langt ned i klippegrunden, mens de fire andre er tilflyttere, eller “førda”, som man siger på solskinsøen. Men når musikken spiller, kan man alligevel ikke høre, hvem der stammer hvorfra. Og dog! Er der ikke en anelse af urklippens kraft og bølgernes sus i basunens vældige klang og trommernes hidsende rytmer? Storm P. påstod, at hvis man er glad, er man selv ude om det, for der er nok at være ked af. Det kan også være, at man er blevet udsat for et par numre med Burgundia Jazzband, så man ikke kan lade være med at komme i godt humør.

– hvem spiller hvad:

Per Juul Hansen Trombone

Ole Hartelius Trompet

Povl Stenbæk Klarinet og sopransaxofon

Jørgen Bondorff Sang og banjo

Esben Bagger Kontrabas

Mogens Lundt Trommer

 

hør demo-musik påhttp://www.burgundiajazz.dk/