Lørdag 26. januar 2019

Nytårsgaven (se hele invitationen)

Blå Mandag Jazzband med gæstesolist Chloe Feoranzo (DK / USA)

(klik på orkesterets, resp. solistens navn, og se deres hjemmesider)

 

I januar 2019 fejrer Blå Mandag Jazzband 35 års jubilæum, og i den anledning har de en ekstra overraskelse til os. Bestyrelsen har derfor valgt, at de skal have lov at spille deres årlige koncert som klubbens nytårsgave til medlemmerne (og andre gæster), og i den anledning har bandet en fantastisk gæstesolist med fra New Orleans: klarinettisten, saxofonisten og sangerinden Chloe Feoranzo (USA).
Aftenens motto er: “Når vi ældes, sørger vi for, at de unge kommer til”.

Den 25-årige Chloe Feoranzo mestrer både klarinet og saxofon, og har spillet professionelt siden hun var 15 år. Hun voksede op med at spille i et ungdomsorkester, i forskellige musikalske grupper, sammen med swing- og dixielandbands, samt gæstekunstner på festivaler i det sydlige Californien.

Chloe Feoranzo har lige afsluttet en tre-årig tur med Pokey LaFarge. Bandet turnerede i mange lande og optrådte i forskellige shows, bl.a. “The Late Show” med David Letterman, “Prairie Home Companion” og “Grand Ole Opry”. Hun bor nu i New Orleans, og spiller som freelance musiker, samt spiller på deltid med “Postmodern Jukebox”.

Blå Mandag Jazzband og Ejegod Jazzklub glæder sig til at præsentere Chloe Feoranzo til vores nytårsgave til klubbens medlemmer

… har før spillet i Slangerup

Line Up:
Gæstesolist Chloe Feoranzo:  Klarinet, sax, vokal
Erik Lund Hansen:  Trompet, kunstner
Henning Friis:  Trombone
Jørgen Christensen:  Klarinet, sax, direktør
Ernst Scheufens:  Banjo, becifringsmester
Kåre Sigvertsen:  Bas, konferencier
Hugo Scheel:  Trommer, pulsholder
Jan “Gasser” Eirup:  Piano
Lisa Bentzen:  Vokal (af verdensklasse)

Obs! Nytårsarrangementet er en stor satsning, og derfor er der let forhøjede priser (25 kr. ekstra for medlemmer og 50 kr. ekstra for ikke-medlemmer).